Bedriftsetablering

Går du med drømmer om å starte din egen virksomhet? Vi hjelper deg med både etablering og rådgivning slik at du får en god start.

Dette må du vite

Selskapsform

Det finnes flere ulike selskapsformer. Noen av de mest kjente er AS, enkeltpersonsforetak og DA (delt ansvar).

Struktur og eierform

Skal du eie 100% av aksjene, eller skal selskapet fordeles på flere personer? Burde man allerede nå tenke på holding selskap, eller ikke?

Søknader

Fyll ut de rette papirene for å spare tid under søknadsprosessen. Vi vet hvilke dokumenter som skal fylles ut, og hvor disse skal sendes. 

Aksjekapital

Skal du starte ett AS må du ha en ledig aksjekapital før oppstart. Dagens krav til aksjekapital er på kr. 30 000,- ved oppstart av AS i Norge. 

Brønnøysund

Vi sender inn dine utfylte papirer til Brønnøysund for opprettelse av ditt nye selskap. Opprettelsestiden avhenger av kapasitet hos Brreg.

Budsjett

Det kan være hensiktsmessig å utforme en enkel oversikt over potensielle inntekter og utgifter ved oppstart av din nye bedrift.

Jeg har lenge hatt en drøm om å kunne starte mitt eget selskap! Allerede 7 dager etter jeg tok kontakt med Rubix var jeg min egen sjef. Takk for hjelpen!

Ola Nordmann, Daglig leder @ Norge AS

Endringer i permitterings- og dagpengeregelverket

Endringer i permitterings- og dagpengeregelverket

For å imøtekomme de store permitteringsbehovene som følge av koronapandemien, og redusere skadevirkninger for både bedrifter og arbeidstakere, har et samlet Storting vedtatt følgende midlertidige endringer i regelverket knyttet til permitteringer og dagpenger. Disse er sansjonert i kongen i Statsråd i dag, fredag 20. mars, og trer i kraft fra og med i dag.