Bytte regnskapsfører?

Vi gjør jobben for deg, helt gratis!

Hvordan bytte regnskapsfører?

Vi vet det kan være vanskelig å ta avgjørelsen om å bytte til et annet regnskapskontor. Årsakene kan være mange, men i de fleste tilfeller er det ofte et spørsmål om alt fra kjemi til sin regnskapsfører til opplevd kvalitet på regnskapstjenestene. 

KONTAKT OSS

Send oss en mail ved å benytte skjemaet nedenfor. Husk å fyll inn alle felter med korrekt informasjon.

Z

BEKREFT BYTTET

Bekreft at du ønsker å bytte regnskapskontor, og si opp din avtale hos eksisterende regnskapsfører.

VI TAR OSS AV RESTEN

Vi importerer dine data kostnadsfritt inn i vårt system, og sørger for at alt går som det skal. Velkommen til oss!

TA KONTAKT I DAG

Vurderer du om du skal bytte regnskapsfører? Få ett uforpliktende tilbud allerede i dag.

Hvorfor bytte til Rubix Regnskap?

Vi er et fremoverlent regnskapsbyrå i hjertet av Tønsberg, Vestfold. Våre typiske kunder er små- og mellomstore bedrifter som ønsker veiledning og hjelp til tjenester innen regnskap og lønnsføringer. Vi har over 20 års erfaring innen regnskapsføring og vi er opptatt av at alle våre ansatte skal kurses regelmessig slik at vi hele tiden er oppdatert på nye lover og regler. Samtidig ønsker vi å tilby profesjonelle regnskapstjenester og økonomisk rådgivning for alle våre kunder slik at de kan fokusere på sin kjernevirksomhet. 

Ny teknologi

I samarbeid med PowerOffice tilbyr vi en skreddersydd løsning til din bedrift hvor vi gjør ditt regnskap papirløst. Innbetalinger blir automatisk betalt via nettbanken etter samtykke kunden, bilag blir ført på ulike poster og lønn til ansatte blir automatisk utbetalt til alle ansatte. Dette er kun noen av funksjonene du vil oppnå ved å inngå en avtale hos oss. Du trenger ikke lenger levere permer med bilag til oss. Alt lagres i skyen, og du kan være trygg på at din data ikke blir mistet. Nå slipper også å ta vare på alle dine utskrifter og dokumenter i 5 år, da dette automatisk vil bli lagret i PowerOffice sitt system. 

-Enklere blir det ikke! 

 

lang erfaring &
fornøyde kunder

I over 20 år har vi hjulpet trofaste kunder med deres regnskap- og økonomistyring. Vi regnskapsteam har lang erfaring innen ulike bransjer og vi har ett godt øye for tall for bedriftsutvikling. Vi hjelper våre kunder å få en komplett oversikt over sitt regnskap slik at de kan fatte de beste avgjørelsene for sin bedrift. 

Vi er klare når du er det!