FAQ

Vi vet det kan være vanskelig å holde styr på alt. 
For å gjøre litt ditt litt enklere har vi prøvd å besvare noen av de vanligste spørsmålene som vi får i løpet av året. 

Tilbyr Rubix Regnskap noen form for digital regnskapsføring?

Vi i Rubix Regnskap har et tett samarbeid med Poweroffice GO som gir våre kunder fordeler i form av enkel regnskapsføring og total oversikt til enhver tid. Alt foregår i skyen slik at du kan til enhver tid være oppdatert på ditt regnskap uansett hvor du befinner deg i verden. Dine regninger blir automatisk betalt gjennom din nettbank, og alle dine kvitteringer kan nå enkelt scannes med mobilen slik at du ikke trenger å tenke på arkivering av disse. Lønn til ansatte utbetales til rett tid og du trenger aldri bekymre deg for utskrifter og tunge ringpermer igjen.

Er det komplisert å bytte regnskapsfører?

Tvert om! Dersom du vurderer å bytte regnskapskontor vil vi i første omgang invitere deg til et raskt møte hvor vi kartlegger hvordan denne overføringen vil skje. Vi tilbyr fastpris for bytte av regnskapskontor/fører og håper at du vil bli med på vårt team fremover. Klikk her for å komme i direkte kontakt med oss! 

Må jeg ha revisor?
Virksomheter som har plikt til å sette opp årsregnskap, har også plikt til å ha revisor. Det er likevel gitt unntak for selskap og enkeltpersonforetak med driftsinntekt under 5 millioner og færre enn 5 deltakere. AS med driftsinntekt under 5 millioner kan velge om de vil ha revisjon eller ikke.
Jeg ønsker å starte min egen bedrift. Hvor begynner jeg?

Føler du at du har en god idè, eller kanskje har du et fortrinn som skiller deg fra mengden? Å bli sin egen arbeidsgiver har mange fordeler, men det er også viktig å være klar over hvilke utfordringer dette har og by på. Med Rubix Regnskap på teamet kan du føle deg trygg på at du dekker alle lover og regler slik at du kan fokusere på hva som gjør deg unik.

Jeg ønsker å føre mitt eget regnskap. Kan jeg det?

Du kan helt fint føre ditt eget regnskap. Vi anbefaler likevel at du har en kontrollenhet slik som Rubix Regnskap som kan se over ditt arbeid slik at du er sikker på at du følger alle lover og regler. Det finnes også mange fallgruver når det kommer til regnskapsføring og vi ønsker selvfølgelig ikke at du havner i en vanskelig situasjon. Hos oss kan vi sette opp ett løp som gir deg frihet til å gjøre de enklere tingene, mens vi hjelper deg med det litt tyngere arbeidet med tanke på regnskap og eventuelle innleveringer.