Regnskap til fast lav månedspris!
27/02/2020
Syntes du dagens regnskapsføring er både dyrt og tungvint? Vi tilbyr nå våre regnskapstjenester til en fast og lav månedspris. Vi spanderer også 1. måned med ditt nye digitale regnskap i PowerOffice GO, samt gratis overføring fra ditt gamle regnskapskontor. Bedre blir det ikke!

Innledning
Vi vet at mange små og mellomstore bedrifter syntes det er dyrt å få noen til å føre sitt regnskap. Samtidig vet de også at det hviler ett stort ansvar ved å gjøre dette selv, og de aller fleste av oss har kanskje ikke kunnskapen som er nødvendig for at man skal kunne lykkes med dette. Det finnes utallige lover og regler som man er nødt til å forholde seg etter, og konsekvensene kan bli store dersom man ikke følger disse. 

Kan jeg føre mitt eget regnskap?
Det finnes ingen regler som sier at man ikke kan føre sitt eget regnskap. Om dette er en lur idè er opp til hver enkelt, men vi vet alle at dette forutsetter kunnskaper innen økonomi og Norsk lovverk. Vi i Rubix Regnskap legger nå til rette for at alle våre kunder kan benytte seg av vårt regnskapsprogram, PowerOffice GO som lar deg sende fakturaer, godkjenne betalinger og mye mer. Dette verktøyet gir fordeler både for deg som kunde og for oss som regnskapskontor. Du vil alltid ha full oversikt over ditt oppdaterte regnskap, og du vil i mye større grad kunne ta del i de økonomiske beslutningene ettersom du nå har full kontroll. Bilag og kvitteringer scannes nå enkelt via en app på din mobiltelefon, og du trenger ikke lenger ta vare på kvitteringer som igjen må stiftes inn i en perm, som deretter må leveres til ditt regnskapskontor. Kjøpet vil bli ført i løpet av kort tid, og inntekter / utgifter vil justeres innen kort tid. På denne måten kan du ta de rette avgjørelsene basert på din bedrifts økonomi. 

Regnskap til fastpris pr mnd
Vi tilbyr nå som en av Norges første regnskapskontor en fast månedlig sum for ditt regnskap. Den gjennomsnittelige bedriften hos oss vil ofte havne på kr. 5.000,- pr mnd for regnskapsføringen. Sammen med deg finner vi ut om din bedrift vil havne i dette siktet, eller om det skulle bli rimeligere eller noe dyrere. Vi ønsker å invitere deg til et uforpliktende møte hvor vi forteller deg litt mer om hvordan dette fungerer, og hvordan du kan benytte deg av dette tidsbegrensete tilbudet. Ønsker du å komme i kontakt med oss? Klikk her.

Vi spanderer første måned! 
Dersom du allerede nå ønsker å vite mer om dette tilbudet gir vi deg også 1 måned gratis lisens med PowerOffice GO. Vi er overbevist om at du kommer til å elske din nye regnskapshverdag uten permer og unødvendige kjøreturer til ditt regnskapskontor. Ta grep i dag, og spør oss gjerne dersom du skulle ha noen spørsmål rundt dette. 

GRATIS OVERFØRING FRA GAMMELT REGNSKAPSKONTOR
I denne perioden vil vi også tilby deg som kunde gratis overføring fra ditt gamle regnskapskontor. Vi håndterer hele overførselen direkte med ditt tidligere regnskapskontor og sørger samtidig for at du får en smidig overgang til ditt nye system. Ta mer kontroll over din egen økonomi, og kom i gang med Rubix Regnskap og PowerOffice GO allerede i dag!

Les mer om dette her

 

SE FLERE INNLEGG

SE FLERE INNLEGG

Har du noen spørsmål?